Wat zeggen klanten

‘Je hebt precies waargemaakt wat je hebt beloofd. Ik hoorde terug dat het inspirerende gesprekken waren. En zelf zie ik ook de ontwikkeling die de coachee realiseert.’

Rianne Roeters, unitmanager Aequor, opdrachtgever van een coachingstraject

‘Ik was erg blij met de heldere observaties in de time-out sessie. Alleen al het effect van hoe je zit! Je denkt er niet altijd zo bij na, maar die communicatieve aspecten zijn misschien nog wel meer bepalend voor de stappen die we met elkaar moeten zetten, dan de inhoudelijke punten.’

Eric van Boxel, controller sector Cultuur Welzijn Sociale Zaken, gemeente ‘s-Hertogenbosch, naar aanleiding van de time-out sessie over het maken van de jaarrekening met verantwoordelijken van de afdelingen Welzijn, Sociale Zaken en Cultuur

 

‘Dankjewel dat je me op een spoor hebt gezet. Verrassend! Ik ben een enorme denker en reflecteer voortdurend op wat ik doe. Het komt niet zo vaak voor dat iemand mij iets aanreikt wat ik zelf nog niet had bedacht. Maar hier kan ik echt mee verder.’

M.B. deelnemer aan het Oriëntatieprogramma voor aspirant burgemeesters, n.a.v. coaching

Wat ik in jouw begeleiding van onze MT tweedaagse prettig vond, is dat we zelf zo in beweging zijn gekomen. Compliment voor je professionaliteit en gave om theorie ondertoon te laten zijn van praktijkcases. Hierdoor wordt jouw inbreng meer dan procesbegeleider en is e.e.a. toepasbaar in het werk.’

Ad van Oudheusden, gemeentesecretaris Geertruidenberg (nu regiodiecteur GGD Hart voor Brabant)

 

 

 

 

 
Back to top